Warning: Illegal string offset 'instance' in /customers/c/5/0/praktijkontwikkel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/theme-my-login/includes/class-theme-my-login.php on line 1073 Warning: Illegal string offset 'instance' in /customers/c/5/0/praktijkontwikkel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/theme-my-login/includes/class-theme-my-login.php on line 1077

Tarieven

Intake gesprek:  gratis

  • Individuele therapie overdag: 60 euro per uur
  • Individuele therapie ’s avonds: 65 euro per uur
  • Relatie therapie overdag: 70 euro per uur
  • Relatie therapie ’s avonds: 75 euro per uur

(Deze tarieven zijn inclusief 21 % BTW)

 

Vergoedingen

Over het algemeen worden de gemaakte kosten vergoed door je zorgverzekeraar, op basis van een aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden, je kan dit navragen bij je zorgverzekeraar en je kunt ook informatie vinden op de site van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (www.de-nfg.nl). Ik ben lid van de NFG.

(Wanneer je de kosten vanuit een aanvullende verzekering vergoed krijgt, betaal je geen eigen risico.)

Ik ben ook geregistreerd bij de RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.  De RBCZ staat garant voor gekwalificeerde en vakbekwame  therapeuten.

Als je je polisvoorwaarden navraagt bij je zorgverzekeraar zijn de volgende registratie gegevens van belang:
NFG registratienummer:  6008047135
RBCZ registratienummer: 809766R
AGB code zorgverlener: 90 – 044693
Kamer van Koophandel nummer: 51582074

De kosten voor psycho-sociale therapie/hulpverlening kunnen soms ook vanuit een Persoons Gebonden Budget worden betaald. Mocht je geen PGB hebben en vergoedt je zorgverzekeraar niets, dan kun je de kosten soms als aftrekpost meenemen bij je aangifte van de inkomensbelasting.

Sommige werkgevers vergoeden de kosten voor het volgen van psycho-sociale therapie/coaching. Informeer naar de mogelijkheden bij je leidinggevende of bij P&O van het bedrijf waar je werkt.

Voor mensen met een bijstandsuitkering is de gemeentelijke sociale dienst soms bereid de kosten te vergoeden. Wanneer de kosten een probleem vormen, neem dan gerust contact op om te kijken of we daar samen een oplossing voor kunnen vinden.